ERMON CONSTRUCTORA

Construïm el futur ! 

Qui som

ERMON CONSTRUCTORA, és el nom comercial de la societat Promocions Ermon 05, SL., domiciliada a Reus, a la Raval Santa Anna 53, i amb NIF B-43792795.
La societat es va constituir l'any 2005 per professionals del món de la construcció amb una gran experiència en el ram de l'obra pública, privada, rehabilitacions i manteniments.
Des de l'any de la seva constitució la societat ha realitzat la construcció de d'habitatges, locals comercials, reformes de locals, reforma de vivendes, obres de carrers i sanejament, a Tarragona i a la seva provincia (Reus, Mont-Roig del Camp, la Selva del Camp, Vilallonga del Camp, etc.) , a la província de Barcelona, i també, a la província de Lleida (Lleida, Alcarràs, etc.).
A més de l'activitat de construcció de d'habitatges i locals comercials, la societat també ha dut a terme diferents tasques de finalització de construccions de diverses obres que havien quedat paralitzades i sense finalitzar. Tasques d'acabament de diverses fases de la construcció, així com de gestió documental per la finalització i l'entrega de l'edifici als promotors (cèdules d'habitabilitat, llicència de primera ocupació, butlletins instal·lacions, actes cadastrals, llibre de l'edifici...).
Aquests últims anys l'activitat de la societat ha anat més encaminada a la rehabilitació d'immobles de tot tipus, així com tasques de manteniment de comunitats de propietaris i petites obres de reforma.
ERMON CONSTRUCTORA, disposa d'un equip humà altament qualificat i format, per poder desenvolupar qualsevol tipus d'obra i/o manteniment, a més compta amb personal administratiu que li permet desenvolupar la seva activitat econòmica amb totes les garanties de qualitat, eficàcia i eficiència.
El principal objectiu de l'empresa és satisfer les necessitats dels seus clients de la manera més eficient i amb un gran nivell de qualitat i d'exigència cap a les tasques a realitzar.
Ernest Abelló i Grau
Gerent